Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Οριστικά τέλος ο Τσακίρης??

Η εποχή Τσακίρη στον Πανιώνιο φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποχωρεί οριστικά από τον Ιστορικό, παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Σήμερα κατα πάσα πιθανότητα οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είχε χθες το πρωί συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γεράσιμο Βεντούρη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Το βράδυ της ίδιας μέρας, πραγματποποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Τσακίρη, Βεντούρη, παρουσία νομικών καθώς επίσης και του κ. Ζερβακάκου.

Υπήρξε συμφωνία και συντάχθηκε προσχέδιο συμφωνητικού για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ στο Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη), το οποίο θα υπογραφεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα. Γεγονός που σημαίνει ότι προχωράμε σε οριστική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Τρίτης το gazzetta.gr, ο Ερασιτέχνης θα είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι. Στα ταμεία της ομάδας υπάρχει ένα ποσό στις 500.000 για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν η πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή (Κουμορτζί-Μανιάτης) είναι αναγκαία ώστε να βγει η χρονιά «αναίμακτα».

Το καλό για τον Πανιώνιο είναι ότι οι μετοχές μένουν σε «κυανέρυθρα» χέρια και πλέον το θέμα πώλησης της ΠΑΕ σε ενδιαφερόμενο τίθεται σε διαφορετική βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου