Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Ο ΜΠΕΟΣ?? σημαιοφόρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και ο ευσταλής... παλαιός πολιτικός εκεί γαντζωμένος στην εξέδρα της εξουσίας μπροστά από τη Βουλή!!!


Ναι στην Νέα Σμύρνη η σημαία της ΠΑΕ Πανιώνιος άνοιξε!!! την παρέλαση (σημαιοφόρος θα ήταν σίγουρα ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αν ήταν ακόμη στη θέση του..), ποιο πίσω ο Μίλωνας... μετά μια παραποιημένη σημαία με την Κρήτη στο κέντρο..., μετά οι πρόσκοποι και μετά κάπου στο τέλος της παρέλασης η Ελληνική Σημαία στα χέρια ενός
σημαιοφόρου μαθητή  και πίσω Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκαια, έτσι για να μας θυμίζουν τις σημερινές αξίες της κοινωνίας μας.. 

Στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και επεισοδιακά,
έκλεισε!!! την παρέλαση...

Στην Αθήνα εκεί γαντζωμένος στην εξέδρα της εξουσίας μπροστά στη Βουλή ο ευσταλής... παλαιός γνώριμος πολιτικός, για να μας θυμίζει τη σημερινή κατάντια μας και προπαντός, ότι η Ελληνική Σημαία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πανίιιιιιιιιιιιιι!!!!

Στο Περιστέρι η κυρία του δε μας χαιρετάς ..ρε Νταλάρα να μας θυμίζει τους "απλούς και φτωχούς" ανθρώπους που μα κυβερνάνε... και ότι με το ζόρι.. αν και ανεπιθύμητοι παραμένουν γαντζωμένοι στην εξέδρα της εξουσίας!!!! Μας το δήλωσε αλώστε "δεν φεύγω από την "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ" γιατί ζώ σε δημοκρατική χώρα...", βοήθειά μας να την χαιρόμαστε.. 
Κάποιοι αγνοί πολίτες που σηκώθηκαν από τον καναπέ τους και προσπάθησαν να αποδοκιμάσουν τους ανθρώπους της εξουσίας που μας έφεραν στη σημερινή δεινή θέση, απωθήθηκαν από τους πάνοπλους και πάμπολλους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν αποποιηθεί οριστικά πλέον το ρόλο τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και έχουν επιδοθεί με μεγάλη σπουδή στην προστασία των Βουβαλόπαιδων του Ποδοσφαίρου, των επιχειρηματιών, των μεγαλοδημοσιογράφων, των πολιτικών και άλλων καλοπαίδων!!!


Και ανάμεσα σε όλα αυτά οι μετανάστες με τα ελληνικά σημαιάκια να προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον επιούσιο...
Κάποτε γεμάτοι περηφάνια παρακολουθούσαμε ή καλύτερα συμμετείχαμε στην παρέλαση με θερμό χειροκρότημα και τώρα γεμάτοι άγχος και αγωνία για το αύριο, δυστυχώς εκδηλώνουμε την αποδοκιμασία μας, το θυμό μας, την πίκρα μας και την αντίθεσή μας προς αυτούς που μας έφεραν στην σημερινή πολύ δυσμενή και ίσως μη αναστρέψιμη εθνικοοικονομική κατάσταση.
Υπάρχει ακόμα καιρός για τον παντοδύναμο και κυρίαρχο Ελληνικό Λαό να ανασυγκροτηθεί και να οργανωθεί, ώστε να απαλλαγή από όλους τους παλαιούς πολιτικούς και να αναδείξει νέους στην πολιτική, αλλά και στην ηλικία, αμόλυντους και ικανούς ανθρώπους οι οποίοι θα ανασυγκροτήσουν τη χώρα και θα την οδηγήσουν προς την ανάπτυξη και την αξιοπρέπεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου