Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Απόρθητο.. το Κλεάνθης Βικελλίδης!!! Μπράβο στο Σηφάκη και τα άλλα παιδιά!!

Ο Άρης με πολύ προσεκτικό παιχνίδι κατάφερε χθες να προσθέσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην πολύ καλή φετινή του πορεία του στο Europa League. 
Το 0-0 θεωρείται θετικό αποτέλεσμα καθώς επιτεύχθηκε απέναντι στην Manchester City FC, η οποία αναμφισβήτητα έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την ελληνική ομάδα και προσπάθησε πολύ να μιμηθεί το ''passing game" της Μπάρτσα....  
Πολύ τρέξιμο, σφιχτή άμυνα με αλληλοκάλυψη των παιχτών και αρκετά καλή εφαρμογή των Αρχών Ποδοσφαίρου, τα στοιχεία του παιχνιδιού του Άρη που συνετέλεσαν στην επίτευξη του αποτελέσματος. 
Ο Άρης με λίγη προσοχή έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει την μεγάλη έκπληξη την επόμενη την επόμενη εβδομάδα μέσα στο Manchester City, αρκεί να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις κατά κύματα επιθέσεις των Άγγλων στο πρώτα λεπτά του αγώνα και να σχεδιάσει 1-2 ξαφνικές και καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις
Ο Μιχάλης Σηφάκης κλήθηκε να κάνει δύο σωτήριες επεμβάσεις για να παραμείνει απόρθητο το Κλεάνθης Βικελλίδης για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, και θα πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου χωρίς κανένα ενδοιασμό!!!     

1 σχόλιο: