Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝΤΟΣ 600mg ανά ώρα!!!


Για αγορά καλέστε, 6944884542.

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ, Ozone Generator

Είναι μια συσκευή παραγωγής όζοντος (όζονογεννήτρια) με εξαιρετικά χαμηλή τιμή, αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική γεννήτρια, είναι τέλεια για την προσωπική ή μικρή επαγγελματική σας χρήση.

Η συσκευή προσφέρεται για όπου έχετε ανάγκη να αφαιρέσετε μυρωδιές, σκοτώνει τους ιούς, καταστρέφει τη μούχλα, τα βακτήρια και τα ωίδια, και το πιο σημαντικό, καθαρίζει το πόσιμο νερό με ένα φυσικό, και χωρείς χημικά τρόπο.
Με τα διάφορα εξαρτήματα του, αυτό το προϊόν θα αποστειρώσει επίσης τα ενυδρεία σας και θα εμπλουτίσει τα έλαια για μασάζ, το ελαιόλαδο και τις καλλωπιστικές λοσιόν (για την ομορφιά σας και τις φυσικές, τοπικές πρώτες βοήθειες).

Είναι αρκετά ελαφριά (μόνο 1.5 κιλό) και μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τοίχο (είναι σχεδιασμένη για εύκολη εγκατάσταση).
Επίσης αυτή η μονάδα είναι φορητή, και μπορεί να μετακινείται εύκολα από χώρο σε χώρο.
Διαθέτει μεγάλη, και ευκρινή οθόνη LED, για τις διάφορες ρυθμίσεις, αυτό το προϊόν είναι πραγματικά εύκολο στην λειτουργία του.
Με αποτελεσματικό ενεργειακό σχεδιασμό χρησιμοποιεί μόνο 20 Watt ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ο καλός σχεδιασμός του, του εξασφαλίζει επίσης μακρά διάρκεια ζωής.

Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει 2 δωρεάν ανταλλακτικά σωληνάκια.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Μια πολλαπλών χρήσεων γεννήτρια όζοντος που οζονοποιεί τον αέρα, το νερό, και τα φυσικά έλαια.
  • Παράγει τα υψηλότερα ποσοστά όζοντος με μια παραγωγή όζοντος 600 mg/h.
  • Έχει χρονόμετρο με 15 διαφορετικές λειτουργίες, επαναλαμβάνει την λειτουργία της χρονομέτρησης κάθε 1 ή 4 ώρες, με 2, 5,10,15, 20, ή 30 λεπτών διάρκεια.

    Ένα χρόνο εγγύηση εργοστασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου