Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Προτάσεις για, Αντιμετώπιση της Βίας στα Ελληνικά Γήπεδα.


Κύριε Υπουργέ,
σας παραθέτω τις παρακάτω ενδεικτικές προτάσεις μου,για την άμεση βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στο χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
  Κατάργηση κάθε απαγόρευσης προσέλευσης αντιπάλων φιλάθλων στους αγώνες και κάθε διαχωρισμού των.
  Κατάργηση του μέτρου / ποινής διεξαγωγής των αγώνων χωρίς φιλάθλους γιατί αυτό αποτελεί παγκόσμια ηλιθιότητα καθώς στερεί τους "πελάτες" από τις ΠΑΕ. Φαντασθείτε ένα κατάστημα, μια επιχείρηση να ανοίγει αλλά να απαγορεύεται να εισέρχονται πελάτες...
  Σε περίπτωση επεισοδίων ο διαιτητής να είναι εξουσιοδοτημένος να διακόπτη αμέσως τον αγώνα εις βάρος της ομάδας, της οποίας οι οπαδοί τα δημιούργησαν, και στη συνέχεια να αφαιρούνται  3 βαθμοί... και να καλούνται οι ΠΑΕ να φέρουν περισσότερους φιλάθλους στα γηπεδά τους, στον επόμενο αγώνα της ομάδας τους...και αν υπάρξει επανάληψη εκτρόπων η αφαίρεση βαθμών να ανέρχεται στους 6 !!
  Περιφρούρηση των γηπέδων με αποκλειστική μέριμνα των ομάδων για τους φιλάθλους των.
  Σχολαστικός έλεγχος του χώρου των γηπέδων πριν από τους αγώνες για την ύπαρξη κροτίδων και άλλων επικινδύνων υλικών και αυστηρός σωματικός έλεγχος των φιλάθλων κατά την είσοδό των στα γήπεδα με αποκλειστική ευθύνη των ΠΑΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ...Η αστυνομία σε συνεννόηση με τους οργανωμένους φιλάθλους των ομάδων, επιτρέπει την εκ των προτέρων τοποθέτηση ή την εισαγωγή "πολεμοφοδίων"  στα γήπεδα!!
 
  Απαγόρευση χρήσης βίας από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα προβαίνουν, με ήρεμο και αυστηρό επαγγελματικό τρόπο, αποκλειστικά στη σύλληψη και μόνο των ταραξιών.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ "ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ" ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ "ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ" ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Στη διάθεσή σας για ανιδιοτελή και αφιλοκερδή προσφορά για το σχεδιασμό και οργάνωση επιτροπής ριζικής αντιμετώπισης της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στο χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ματθαίος Γρ. Σκούρας
Master Στρατηγικών Μελετών
Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου

Εμφάνιση Προτάσεων μου από 3 Αυγ 15 και στο: http://www.opengov.gr/yppol/?p=183#respond